Vanaf 1 februari beheert Interparking de parkeervoorzieningen bij Gelre ziekenhuizen

27 January 2022

Vanaf 1 februari 2022 krijgt Gelre ziekenhuizen een nieuwe beheerder voor haar parkeervoorzieningen in Apeldoorn en Zutphen, namelijk Interparking. Deze organisatie is in Nederland marktleider op het gebied van parkeren in de zorgsector. Wij hebben voor Interparking gekozen vanwege hun ervaring, kwaliteit en hun goede aanbieding.


Alle parkeervoorzieningen in beheer

Interparking krijgt alle parkeervoorzieningen van Gelre in beheer. In Apeldoorn zijn er vijf voorzieningen (P1 t/m P5) met in totaal circa 1.300 parkeerplaatsen. In Zutphen zijn drie parkeervoorzieningen; een openbare parkeergarage met 250 parkeerplaatsen voor bezoekers en twee parkeerterreinen met in totaal 438 plaatsen voor het personeel. Met de uitvoering van het complete beheer, neemt Interparking ons alle zorg uit handen; van service op locatie tot en met de financiële administratie.

Parkeerkosten ongewijzigd

De parkeerkosten zullen niet wijzigen. Deze blijven hetzelfde als nu. Uitrijden binnen de eerste 15 minuten is kosteloos. Benieuwd naar de parkeertarieven? Deze vindt u vanaf 1 februari op de website van Interparking.

Interparking een kwalitatief goede en ervaren partner

Gelre ziekenhuizen was eind 2021 op zoek naar een geschikte partner voor deze opdracht en heeft een offerte-uitvraag gedaan. Michiel Plugge, Servicemanager Hospitality bij Gelre ziekenhuizen, was medeverantwoordelijk voor de beoordeling van de verschillende aanbiedingen. “Wij hebben voor Interparking gekozen omdat zij kwalitatief de beste aanbieding hebben gedaan. Wij hebben hoge verwachtingen van deze samenwerking en denken met Interparking een ervaren partner te hebben gevonden om het parkeervraagstuk op onze locaties verder te ontwikkelen.”

Mariska Kornet, New Business Manager bij Interparking, is er trots op dat Gelre ziekenhuizen voor Interparking heeft gekozen. “Met de toevoeging van deze nieuwe samenwerking telt onze portefeuille momenteel 15 ziekenhuislocaties in Nederland. Onze ervaring bij de andere ziekenhuizen zullen wij inzetten om de patiënten, bezoekers en het personeel zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij danken Gelre ziekenhuizen voor het gestelde vertrouwen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”