#JoinTeamGelre – Gelre ziekenhuizen opent Pop-up Werkwinkels

31 August 2022

Gelre ziekenhuizen heeft een groot aantal openstaande vacatures voor verpleegkundigen. Dit vraagt om extra aandacht en een nieuwe aanpak. Daarom staat de hele maand september in het teken van #JoinTeamGelre. Er openen Pop-up Werkwinkels in de centrale hal in Gelre Apeldoorn en Gelre Zutphen waar (aanstaand) verpleegkundigen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met het ziekenhuis.

Twee verpleegkundigen die werken bij Gelre ziekenhuizen

Verpleegkundigen, ook bijna afgestudeerden, zijn van harte welkom om te komen ontdekken of Gelre ziekenhuizen dé plek is waar zij hun talenten kunnen inzetten en zich verder kunnen ontwikkelen. Zij worden in de werkwinkels ontvangen door de recruiters van Gelre. Ook delen de verpleegkundigen van Gelre hun verhalen en geven zij een blik achter de schermen. Hoe is het om te werken in het ziekenhuis? Iedereen mag binnenlopen, bijvoorbeeld met een vraag over een specifieke vacature, maar ook om even te sparren over ambities en mogelijkheden.      

Elke week een speciaal thema   

Elke week staat in de Pop-up Werkwinkels een ander thema centraal. Zo organiseert Gelre een speeddate, waarin tijdens een kort kennismakingsgesprek wordt besproken welke vacatures er zijn en of er een match tussen zit. Ook kunnen geïnteresseerden zich opgeven om met verpleegkundigen mee te lopen op de verpleegafdeling. En worden persoonlijke verhalen van verpleegkundigen en updates over de wekelijkse activiteiten gedeeld via de social media kanalen van Gelre.      

Iedereen is welkom  

Natuurlijk zijn er ook andere vacatures bij Gelre. Ook daarvoor kunnen geïnteresseerden terecht in de Pop-up Werkwinkels.  

Meer informatie      

Openingstijden   

De Pop-up Werkwinkels zijn de hele maand september geopend:   

  • Gelre Apeldoorn: elke dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 16.00 uur   
  • Gelre Zutphen: elke dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur    

Vacatures  

Op www.werkenbijgelre.nl zijn alle actuele vacatures te vinden. Voor vragen zijn de recruiters van Gelre ziekenhuizen te bereiken via werkenbij@gelre.nl en 055 - 581 11 70.