Gelre Verwendag 4 oktober 2018

2 October 2018

Op donderdag 4 oktober staat Gelre ziekenhuizen weer extra in het teken van gastvrijheid tijdens de Gelre verwendag. Tijdens deze dag verwent Gelre haar bezoekers en patiënten met ludieke activiteiten en muziek.

2 collegas delen bloemetjes uit


Op de locaties in Apeldoorn en Zutphen, maar ook bij het Gelre Diagnostisch Centrum en de buitenpoli’s Epe, Lochem en Dieren worden diverse activiteiten georganiseerd.

Ballonen en cellisten

Zie hier een greep uit het programma. Er worden bloemen en gezonde snacks uitgedeeld. De ballonnenman is weer van de partij. Uiteraard is er weer veel muziek. Er worden spellen gedaan op de afdeling geriatrie. Net als vorig jaar maken 2 cellisten muziek aan het bed op de afdeling geriatrie en de kinderafdeling. Op het parkeerterrein rijdt deze dag het golfkarretje extra rond. Mensen die slecht ter been zijn worden hiermee van en naar de auto gebracht. Nieuw zijn de verhalenvertellers die rondlopen en de bezoekers en patiënten op verhalen trakteren.

Altijd gastvrij

Gelre heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Haar insteek is om alle dagen in het jaar patiënten en bezoekers gastvrij te ontvangen en persoonlijke aandacht te geven. Tijdens de Gelre Verwendag doet het ziekenhuis hier nog een extra schepje bovenop.