Gelre Verwendag op 26 september

19 September 2019

Op donderdag 26 september staat Gelre ziekenhuizen weer extra in het teken van gastvrijheid tijdens de Gelre verwendag. Tijdens deze dag verwent Gelre haar bezoekers en patiënten met ludieke activiteiten en muziek.

2 musici maken muziek bij patiënt aan bed


Op de locaties in Apeldoorn en Zutphen, maar ook bij het Gelre Diagnostisch Centrum en de buitenpoli’s Epe, Lochem en Dieren worden diverse activiteiten georganiseerd.


Gezonde snacks en muziek

Zie hier een greep uit het programma. Er worden bloemen, gezonde koeken en smoothies uitgedeeld. De ballonnenman is weer van de partij. Net als vorig jaar maken 2 cellisten muziek aan het bed op verschillende afdelingen en ook komt er weer een verhalenverteller. Voor de kinderen zijn er kleurplaten en rozijntjes. Op de kinderafdeling worden pannenkoeken geserveerd.


Een schepje bovenop

Gelre heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Haar insteek is om alle dagen in het jaar patiënten en bezoekers gastvrij te ontvangen en persoonlijke aandacht te geven. Tijdens de Gelre Verwendag doet het ziekenhuis hier nog een extra schepje bovenop.