Wo 3 juni: Bezoekregeling weer aangepast

3 June 2020

Voorafgaand aan de Pinksterdagen hebben we de bezoekregeling voor onze patiënten verruimd. Dit leek mogelijk omdat het aantal COVID-patiënten binnen Gelre fors is afgenomen. Wat een afspiegeling is van het beeld in de regio. Helaas is afgelopen pinksterweekend gebleken dat we met deze aangepaste bezoekregeling niet kunnen voldoen aan de RIVM-voorwaarden van 1,5 meter afstand. Deze voorwaarden zijn noodzakelijk om de veiligheid van onze patiënten en bezoekers te kunnen garanderen.

hand drukt op knop in lift

Daarom is de bezoekregeling voor onze verpleegafdelingen weer aangepast. We hanteren voor de verpleegafdelingen weer de reguliere middag en avondbezoektijden. Voor de verpleegafdelingen zijn er dus twee bezoekmomenten. En per bezoekmoment mag er 1 persoon, maximaal 1 uur komen.

Bezoektijden en bezoekregels

Kijk voor de actuele bezoektijden op de pagina van de betreffende locatie, enkele afdelingen hebben afwijkende bezoektijden:

Bezoektijden Apeldoorn

Bezoektijden Zutphen

Hoeveel bezoekers kunnen komen en welke bezoekregels gelden, leest u in onze huidige bezoekregeling:

Voor COVID-19 positieve patiënten geldt: 1x per dag 1 bezoeker, maximaal 1 uur passend binnen de geldende bezoektijden van de afdeling waar de patiënt is opgenomen.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en vragen u om rekening te houden met de 1,5 meter afstand als u in ons ziekenhuis bent.
U bent van harte welkom om op bezoek te komen. Maar alleen als u géén griepachtige klachten (hoesten, niezen en/of benauwdheid) of koorts heeft en uw eventuele huisgenoten ook géén griepachtige klachten met koorts hebben. Als dat wel het geval is, vragen wij u om niet op bezoek te komen bij een patiënt in ons ziekenhuis.

Bekijk ons laatste nieuws en de meest gestelde vragen op onze corona-nieuwspagina »