Corona check Gelre ziekenhuizen nu ook digitaal

5 March 2021

Heeft u een afspraak of opname in Gelre ziekenhuizen? Dan vragen wij u vooraf naar mogelijke corona gerelateerde klachten. Dit doen we met een vragenlijst die is bijgevoegd bij uw afspraken- of opnamebrief. Deze vragenlijst is nu ook digitaal beschikbaar: de online corona check.

Vanaf maximaal 48 uur vóór het ziekenhuisbezoek  kunt u de corona check online invullen. Voor ieders veiligheid is het belangrijk dat u de corona check naar waarheid invult. Op deze manier weet u direct welke maatregelen u moet treffen om ons ziekenhuis veilig te betreden, zowel voor uzelf als voor onze medewerkers.

Advies tonen als u bij uw afspraak komt

Vult u de corona check online in? Dan ziet u dat deze 48 uur geldig is in een groene of oranje indicatie. Daaronder staat uw advies en de geldende maatregelen om ons ziekenhuis veilig te betreden. U mailt vervolgens het advies aan uzelf. In de mail (afzender noreply@gelre.nl) treft u vervolgens alle maatregelen die voor uw afspraak of opname in Gelre ziekenhuizen gelden. Bijvoorbeeld of het nodig is om een medisch mondneusmasker op te halen bij het uitgiftepunt in de hal.

Deze mail neemt u geprint of op uw smartphone mee en toont u bij uw afspraak of opname en zo nodig het uitgiftepunt voor medische mondneusmaskers in de centrale hal.

Geen toegang tot online corona check?

Heeft u geen toegang tot digitale middelen? Dan vult u de papieren vragenlijst in die u ontvangt bij de afspraken- of opnamebrief. De vragen en de te nemen maatregelen zijn identiek op zowel de papieren als de digitale vragenlijst.

Veilig naar het ziekenhuis

Heeft u als patiënt een afspraak in ons ziekenhuis? Kom dan alleen en neem alleen een begeleider mee als u slecht ter been bent, minder valide of minderjaris. Zo voorkomen we teveel drukte in het ziekenhuis en kunnen we makkelijker 1,5 meter afstand houden. Lees verder en bekijk de animatie en veelgestelde vragen en antwoorden over onze onze coronamaatregelen.

Meer informatie over uw afspraak in patiëntenportaal Mijn Gelre

Bij de afspraakbrief kan aanvullend meer informatie gegeven en gevraagd worden ter voorbereiding op uw afspraak. Lees daarom alle informatie en instructies goed door. Wilt u uw toekomstige afspraken en uw eigen dossier inzien? Ga dan naar het patiëntenportaal Mijn Gelre en log in met uw DigiD.

Bij de afspraken die in uw dossier staan ingepland staat ook een link naar de online corona check.