Net of bijna afgestudeerd arts? Kom kennis maken met het vak in Gelre ziekenhuizen tijdens de ANIOS special op 4 juli!

20 June 2024

Op 4 juli van 15.00 uur tot 18.00 uur vindt de eerste editie van de ANIOS Special plaats in Gelre ziekenhuizen locatie Apeldoorn. Basisartsen (net of bijna afgestudeerd) kunnen op deze dag in een uur tijd kennis maken met verschillende specialismen en traineeships in het ziekenhuis. Doormiddel van speeddates met medisch specialisten krijgen zij een goede eerste indruk van het werkveld en van het ziekenhuis. Ook de persoonlijke ontwikkeling van de jonge dokter is een belangrijk speerpunt binnen Gelre ziekenhuizen, daarom wordt er deze middag een workshop gegeven vanuit het Strong Vital DOC programma van Gelre.

Strong Vital DOC

“Binnen Gelre ziekenhuizen kan de jonge dokter rondkijken, ervaring opdoen en veel onderwijs volgen, maar vooral ook ruimte krijgen om zich als mens te ontwikkelen. Het is in deze fase van hun loopbaan essentieel om zelfvertrouwen op te bouwen, eigen sterke punten verder te ontwikkelen en te ontdekken waar je als arts plezier in hebt en nieuwsgierig naar bent.“ aldus Sandy Werdmüller von Elgg, adviseur Leren en Ontwikkelen medische opleidingen.

Gelre ziekenhuizen is er voor de ANIOS en niet andersom; dat is waar de focus op ligt. Om dit vorm te geven is er binnen Gelre ziekenhuizen een uniek opleidingsprogramma voor basisartsen: Strong Vital DOC. Dit betekent dat er wekelijks workshops worden aangeboden waarin persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Speeddate met medisch specialisten

Naast persoonlijke ontwikkeling vindt Gelre ziekenhuizen het ook belangrijk dat de net of bijna afgestuurde basisarts op een laagdrempelige manier kennis kan maken met het werkveld. Tijdens speeddates kan de basisarts binnen een uur een impressie krijgen van de verschillende specialismen. Na afloop is er voldoende tijd om door te praten of meer informatie te krijgen.

Aanmelden en meer informatie

Net of bijna afgestudeerde basisartsen die graag willen weten hoe het is om als ANIOS in Gelre ziekenhuizen te werken zijn van harte welkom op 4 juli van 15.00 tot 18.00 uur op locatie Apeldoorn.

Voor de volledige lijst met aanwezige medisch specialisten, het uitgebreide programma en aanmelden, kijk op https://www.werkenbijgelre.nl/anios.