Webinar Borstvoeding | Gelre ziekenhuizen
alert
Voorkom verspreiding infectieziekten

Welkom in Gelre. Help ons verspreiding van infectieziekten zoals griep en het coronavirus te voorkomen: klik hier

alert
Openingstijden en bezoektijden Pinksteren 2023

Voor meer informatie over de openingstijden en bezoektijden: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Webinar Borstvoeding

5 June 2023 | 19.30 - 21.30 | Apeldoorn en Zutphen

Ben je zwanger en wil je borstvoeding gaan geven? Wij helpen jou en je partner graag bij deze keuze. Borstvoeding is de meest natuurlijke voeding voor je baby. Bovendien ervaren jij en je kindje warmte en geborgenheid door het lichaamscontact. Wil je hier meer over weten? Volg dan onze webinar over borstvoeding. De volgende is maandagavond 5 juni 2023 van 19.30 - 21.30 uur. Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaande link. We geven je basisinformatie over het geven van borstvoeding en de gezondheidseffecten. Zo kunnen jij en je partner een weloverwogen keuze maken en je voorbereiden op het geven van borstvoeding.

Meld je aan!

Wil je de webinar borstvoeding volgen? Meld je dan hier aanJe ontvangt van ons dan een mail met de link om de webinar te volgen. Deze link kun je het beste openen in Chrome of Firefox. 

Hoe vaak organiseren we deze informatieavond?

Vijf keer per jaar organiseren we een informatieavond over borstvoeding, voor geïnteresseerden uit regio Apeldoorn en Zutphen. Dit doen we in samenwerking met de regionale werkgroep borstvoeding en kraamzorgorganisatie Naviva. We houden deze informatieavond  in de vorm van een webinar. Stel je vragen via de live chat en doe mee aan de  polls. Kijk, luister en doe jij dit jaar mee op een maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur?

De komende datum voor de voorlichting is:

  • 5 juni


Complementary Content
${loading}
Scroll