Webinar Borstvoeding, jullie keuze! | Gelre ziekenhuizen
alert
Corona

Ons laatste nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden rondom corona: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Webinar Borstvoeding, jullie keuze!

14 September 2020 | 19.30 - 21.30 | Apeldoorn

Ben je zwanger en wil je borstvoeding gaan geven? Wij helpen jou en je partner graag bij deze keuze. Borstvoeding is de meest natuurlijke voeding voor je baby. Bovendien ervaren jij en je kindje warmte en geborgenheid door het lichaamscontact. Wil je hier meer over weten? Kijk en luister dan onze webinar 'Borstvoeding, jullie keuze!' van maandag 14 september 2020 terug. We geven je basisinformatie over het geven van borstvoeding en de gezondheidseffecten. Zo kunnen jij en je partner een weloverwogen keuze maken en je voorbereiden op het geven van borstvoeding.

Benieuwd naar onze webinar over borstvoeding?

Bekijk de webinar hier terug. Je kunt de link het beste openen in Chrome of Firefox. De chat en polls zijn bij het terugkijken niet meer zichtbaar. Dus heb je vragen volg dan maandagavond 11 november live de volgende webinar over borstvoeding.

Let op: de terugkijk link is tot donderdag 24 september actief.

Hoe vaak organiseren we deze informatieavond?

Zes keer per jaar organiseren we een informatieavond over borstvoeding in regio Apeldoorn. Dit doen we in samenwerking met de regionale werkgroep borstvoeding en kraamzorgorganisatie Naviva. We houden deze informatieavond vanwege corona in de vorm van een webinar. Stel je vragen via de live chat en doe mee aan de  polls. Kijk, luister en doe jij mee op maandag 11 november van 19.30 tot 21.30 uur?

Terugkijken

Na aanmelding is het ook mogelijk om de webinar op een later moment terug te kijken. Echter zijn bij het terugkijken van de webinar de chat en polls niet meer zichtbaar. Dus doe live mee!


Complementary Content
${loading}
Scroll