alert
Corona

Ons laatste nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden rondom corona: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Workshop Look Good...Feel Better

22 September 2020 | 10.00 - 12.15 | Zutphen

Kanker kan lichamelijke en emotionele problemen met zich mee brengen. Daarnaast kan ook uw uiterlijk behoorlijk veranderen. Soms door de ziekte zelf, soms door de behandeling. De ervaring leert dat een goed verzorgd uiterlijk ook meteen een beter gevoel geeft. Daarom biedt Gelre ziekenhuizen u de workshop Look Good…Feel Better aan.

Vrouw maakt zich op voor een spiegel

Waar en wanneer?
Waar? In Gelre Zutphen, zaal 1-2; te bereiken via route 77
Wanneer? Op de volgende dinsdagen: 21 januari, 22 september en 24 november 2020
Hoe laat? 10.00 - 12.15 uur.
Aanmelden
Deelname is gratis, er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers. U kunt zich aanmelden op eigen initiatief of op advies van uw arts of verpleegkundige via:

Dagbehandeling Oncologie, Gelre Zutphen
Maandag t/m vrijdag: 10.30 – 15.30 uur
Tel: 0575 – 59 26 39
Stichting Look Good... Feel Better
Logo Look Good Feel Better
De Stichting Look Good…Feel Better biedt ziekenhuizen de mogelijkheid workshops aan te bieden aan patiënten. Tevens geeft de Stichting de patiëntenfolder ‘Uiterlijke verzorging van mensen met kanker’ uit. Op de website www.lookgoodfeelbeter.nl vindt u tevens praktische tips voor uw uiterlijke verzorging.
Het programma is product neutraal (niet merkgebonden), het is kostenvrij voor patiënten en interfereert niet met de medische zorg.

De workshops zijn mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers die zich belangeloos voor het programma inzetten en de financiële ondersteuning van Stichting Roparun. De Stichting is dank verschuldigd aan degenen die met schenking van hun producten deze workshop mogelijk maken.

Complementary Content
${loading}
Scroll