Informatietafel over schildklieraandoeningen | Gelre ziekenhuizen
alert
Openingstijden en bezoektijden Hemelvaart en Pinksteren 2024

Voor meer informatie over openingstijden en bezoektijden tijdens Hemelvaart en Pinksteren: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Informatietafel over schildklieraandoeningen

22 May 2024 | 13.30 - 16.30 | Zutphen

In het kader van de Week van de Schildklier met als thema ‘Het zal je schildklier maar zijn’, is er op woensdagmiddag 22 mei 2024 een informatietafel. Ervaringsdeskundige vrijwilligers van Schildklier Organisatie Nederland staan er klaar om te luisteren naar uw ervaring met uw schildklieraandoening en om uw vragen te beantwoorden. Patiënten, naasten en andere belangstellenden zijn van harte welkom in de centrale hal van Gelre Zutphen.

Schildklieraandoeningen

Er is nog veel onbekendheid over de schildklier, bij het grote publiek, maar óók bij mensen met een schildklieraandoening. Zowel bij de ‘starter’ als bij mensen die al (veel) langer met het schildklierbijltje hakken. Daarom werkt SON aan meer bekendheid over de schildklier en schildklierwerking. Goede informatie op het juiste moment, over (keuzes van) behandelingen, over omgaan met medicijnen én hoe u samen met uw behandelaar voor een zo optimaal mogelijke kwaliteit van leven kunt zorgen.

In de informatiestand

  • speciaal voor deze Week van de Schildklier ontwikkelde kaart 'Het consult'
  • meedoen aan de quiz 'Wat weet u van de schildklier?'
  • kennismaken met het nieuwe schildklier coachingsprogramma.

Uiteraard zijn er brochures over een te traag en te snel werkende schildklier, CHT (aangeboren schildklieraandoening), zwangerschap, schildklierkanker en optimaal instellen op levothyroxine.

Praktische informatie

  • Informatie over Schildklier Organisatie Nederland: zie: schildklier.nl.
  • Deze informatietafel is op woensdagmiddag 22 mei 2024 te bezoeken in de centrale hal van Gelre Zutphen tussen 13.30 – 16.30 uur.
  • Een dag later op donderdag 23 mei 2024 is deze informatietafel ook te bezoeken voor deelnemers aan de Vertel me Gelre informatieavond over de behandeling van schildklieraandoeningen vóór en na de presentaties. Deze bijeenkomst vindt plaats in het auditorium van Gelre Apeldoorn, begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.
    Aanmelden hiervoor is verplicht en kan via de webagenda.

Wij ontmoeten u graag op woensdagmiddag 22 mei 2024.

Complementary Content
${loading}
Scroll