alert
Corona

Ons laatste nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden rondom corona: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Bevallen in Gelre en borstvoeding

7 September 2020 | 20.00 - 21.30 | Zutphen

De voorlichtingsverpleegkundigen organiseren elke 1e maandag van de oneven maanden een informatieavond: 'Bevallen in Gelre'. U krijgt dan ook uitleg over borstvoeding.

Pas geboren baby bij haar moeder.

Deze avond is bedoeld voor zwangere vrouwen vanaf 30 weken zwangerschap, met hun partner (ook geschikt voor vrouwen die thuis wensen te bevallen).

Tijdens deze informatieavond krijgt u informatie van een verpleegkundige en een verloskundige over bevallen in het ziekenhuis. U hoort over de verschillende mogelijkheden die de afdeling Vrouw en Kind u te bieden heeft.

Voorlichtingsvideo ‘Bevallen in Gelre’

Helaas kunnen, door de maatregelen rondom het coronavirus, de informatieavonden ‘Bevallen in Gelre’ in mei en juli niet doorgaan. Wil je meer weten over bevallen in het ziekenhuis? Bekijk dan de voorlichtingsfilm (klik op de afbeelding hieronder). Een verpleegkundige, verloskundige en gynaecoloog geven een kijkje op de afdeling Verloskunde en Gynaecologie.

Ben jij zwanger en ga je binnenkort bevallen? Als dit medisch noodzakelijk is dan kan dit altijd in Gelre ziekenhuizen. Heb je hier vragen over neem dan contact op met de afdeling Gynaecologie & Verloskunde.

Borstvoeding?

Daarnaast geven we informatie over borstvoeding. Wellicht heeft u al vroeg in de zwangerschap voor borstvoeding gekozen. Wanneer u nog niet zeker bent of u borst- of kunstvoeding wilt geven, is voorlichting erg belangrijk. U kunt pas een keuze maken als u op de hoogte bent van de voor- en nadelen van de verschillende soorten voeding die u uw baby kunt geven.

Praktische informatie

Data
7 september (onder voorbehoud) en 2 november 2020.

Locatie
Gelre ziekenhuizen Zutphen, ruimte Restaurant

Tijd
20.00 - 21.30 uur.

Opgeven
Bij polikliniek Gynaecologie & Verloskunde uiterlijk de woensdag ervoor via telefoonnummer (0575) 592 800.

De toegang is gratis.

 

Complementary Content
${loading}
Scroll