Webinar Bevallen in Gelre | Gelre ziekenhuizen
alert
Corona

Ons laatste corona-nieuws en de meest gestelde vragen en antwoorden: klik hier

Zorg beter voor elkaar

Webinar Bevallen in Gelre

2 November 2020 | 19.30 - 21.30 | Zutphen

De voorlichtingsverpleegkundigen organiseren maandagavond 2 november een webinar: 'Bevallen in Gelre'. Deze avond is bedoeld voor zwangere vrouwen met hun partner (ook geschikt voor vrouwen die thuis wensen te bevallen). Tijdens deze informatieavond krijg je informatie van een verpleegkundige en een verloskundige over bevallen in het ziekenhuis. Je hoort over de verschillende mogelijkheden die de afdeling Vrouw en Kind jouw te bieden heeft.

Pas geboren baby bij haar moeder.

Ben je zwanger en ga je binnenkort bevallen? Wil je meer weten over de bevalling in het ziekenhuis? Kijk en luister dan mee naar onze webinar over dit onderwerp op maandagavond 5 oktober.

Praktische informatie

Data
2 november 2020 via een webinar

Locatie
Vanuit Gelre ziekenhuizen Zutphen

Tijd
19.30 - 21.30 uur

Meld je aan voor deze webinar

Je kunt je aanmelden voor deze webinar via: https://my.demio.com/ref/ryI2voBdwbRyouUz Vul hier jouw naam en emailadres in. Dan ontvang je vlak voordat de webinar begint de link om mee te kijken en luisteren. Het werkt het beste als je de link opent in Chrome of Firefox.


Voorlichtingsvideo ‘Bevallen in Gelre’

Helaas konden, door de maatregelen rondom het coronavirus, de informatieavonden ‘Bevallen in Gelre’ afgelopen keren niet doorgaan. Wil je meer weten over bevallen in het ziekenhuis? Bekijk dan de voorlichtingsfilm. Een verpleegkundige, verloskundige en gynaecoloog geven een kijkje op de afdeling Verloskunde en Gynaecologie in Gelre Zutphen. Let op: tijdens onze webinar krijg je uitgebreidere informatie.

Complementary Content
${loading}
Scroll