HACCP-audit

Op de afdeling Voeding (Keukens en Restaurants) vindt twee keer per jaar een HACCP-audit plaats door Hygiëne Consult Nederland.

Tijdens een HACCP-audit worden de werkwijze, de persoonlijke hygiëne en de gemeten temperaturen door middel van een scoringslijst beoordeeld.

Gelre ziekenhuizen scoort bij deze audits al een aantal jaren achtereen bovengemiddeld.

HACCP audit

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven.

Strikt noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om over de site te navigeren en gebruik te maken van de verschillende functies op de website.
Functionaliteitscookies
Deze cookies verbeteren de functionaliteit van de website door het opslaan van uw voorkeuren.
Prestatiecookies
Deze cookies helpen om de prestaties van de website te verbeteren, waardoor u een betere gebruikerservaring krijgt.
Online surfgedrag/reclamecookies
Deze cookies worden enkel ingezet voor het kunnen afspelen van YouTubevideo's via onze website. Er worden dus geen gegevens verzameld voor reclamedoeleinden.

Meer weten