Winkels/voorzieningen

Gelre Zutphen heeft tal voorzieningen die uw bezoek of verblijf aan het ziekenhuis veraangenamen. Zo kunt u winkelen in de centrale hal, iets eten of drinken in het restaurant of een bezoek brengen aan het stiltecentrum. Voor de kinderen is er een speciale kinderspeelruimte. Ook kunt u onze vrijwilligers tegenkomen die u de weg in het ziekenhuis wijzen of klaarstaan om een praatje met u te maken.

Winkels en restaurant

Om uw bezoek of verblijf aan het ziekenhuis aangenamer te maken, vindt u in de centrale hal van het ziekenhuis verschillende winkels en een restaurant.

Voor kinderen

Speciaal voor kinderen is er in de hal van Gelre Zutphen een kinderspeelruimte ingericht. Er zijn vrijwilligers aanwezig die een oogje in het zeil houden.

Rolstoelen

Bent u slecht ter been? Dan kunt u gebruik maken van een rolstoel. De rolstoelen vindt u in de buurt van de hoofdingang. Zorg ervoor dat u een munt van één euro meeneemt om gebruik te kunnen maken van een rolstoel.

Vrijwilligers

Binnen Gelre ziekenhuizen zijn veel vrijwilligers actief. Wat doen zij zoal?

  • De route wijzen en/of begeleiden naar de polikliniek of verpleegafdeling.
  • Verzorgen van bloemen op de verpleegafdeling.
  • Verzorgen van pianomuziek in de centrale hal.
  • Een wandeling of praatje met u maken als u in het ziekenhuis ligt.

Meer informatie over vrijwilligerswerk in Gelre Zutphen kunt u vinden op de speciale wervingssite voor personeel: www.werkenbijgelre.nl

Stiltecentrum/Mescid

In Gelre Zutphen is een stiltecentrum waar ruimte is voor bezinning, meditatie of gebed. Het stiltecentrum (route 100) is voor iedereen dag en nacht toegankelijk.