Werken bij Gelre

Waardevol werk doen in een prettige omgeving. Iemand die plezier heeft in zijn of haar werk boekt meer resultaten. Daarom investeert Gelre ziekenhuizen veel in een prettige werkomgeving. En ook dat is een optelsom van kwaliteiten: deskundige en gemotiveerde medewerkers zorgen voor een open en collegiale sfeer, een goede samenwerking op alle niveaus en een heldere organisatie.

Daarbij kunnen zij beschikken over de modernste middelen. Zo worden onze patiënten optimaal geholpen, en krijgen zij de zorg die nodig is om van een ziekte te kunnen herstellen of de gevolgen daarvan te verlichten. En dat is buitengewoon waardevol en dankbaar werk.

En over omgeving gesproken: dat onze vestigingen liggen in misschien wel de mooiste bos- en waterrijke gebieden van Nederland is natuurlijk mooi meegenomen. De gemoedelijke rust van de Veluwe en de IJsseloevers biedt een welkom tegenwicht bij werk dat spannend en inspannend kan zijn.

We hebben een wervingssite met alle relevante info en de laatste vacatures. Ook kunt u via deze site op de hoogte worden gehouden over vacatures in uw vakgebied.