Fietstocht

U bevindt zich hier: Home | Apeldoorn | Over Gelre Apeldoorn | Fietstocht

Fietstocht

De Gelre ziekenhuizen Fietstocht 2014 komt er aan! 6 september is het zover. U bent van harte welkom om te komen fietsen op een van de goed uitgezette route langs de mooiste plekjes rond Apeldoorn.

Elk jaar weer een unieke fietstocht

De Gelre fietstocht staat garant voor ieder jaar iets nieuws en bijzonders. Vorig jaar voerde de tocht bijvoorbeeld over een militair oefenterrein. Dankzij de hulp van vele vrijwilligers, Unicef en met medewerking van de plaatselijke fietsclub(s) verloopt het evenement soepel. Het verkeer wordt geregeld door professionele verkeersregelaars, professionaliteit en veiligheid tijdens het evenement staan voorop. (bekijk de video en/of foto van 2013)

U bepaalt zelf het tempo tijdens de route. Zowel MTB’ers, als racers en recreanten kunnen hun hart ophalen met de volgende afstanden:

  • 35 km (MTB)
  • 70 km (MTB)  NIEUW
  • 40 km
  • 60 km
  • 100 km

Fietsen voor je eigen gezondheid en het goede doel

Naast dat fietsen gezond is en we dat als ziekenhuis graag stimuleren fietsen we samen ook voor Unicef. In 2013 fietsten bijna 1.500 deelnemers uit binnen en buitenland samen € 6.363.63 bij elkaar. Dit jaar hopen we op nog meer deelnemers en daardoor een nog grotere opbrengst.

Bezoek ook de gezondheidsmarkt. Hier kunt u uw bloeddruk, bloedsuiker of cholesterol laten controleren. Ook zijn er fysiotherapeuten aanwezig die u van advies kunnen voorzien. Met de diëtisten kunt u uw ideale gewicht en voedingspatroon bespreken.

Inschrijven

De Gelre ziekenhuizen fietstocht maakt gebruik van scan & go. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- voor leden van de NFTU. Niet-leden betalen € 5,-. Door deelname heeft u niet alleen een leuke dag, maar steunt u bovendien een goed doel. Voorinschrijven kan via deze website. Bezoek ook onze Facebookpagina https://www.facebook.com/GelreZiekenhuizenFietstocht.
En plaats een berichtje en win een mooi fiets!

Inschrijven fietstocht