Fietstocht 2014

U bevindt zich hier: Home | Apeldoorn | Over Gelre Apeldoorn | Fietstocht 2014

Fietstocht 2014

Bedankt voor het meefietsen!

Editie 4 was een succes met meer dan 1800 deelnemers. In totaal hebben we meer dan € 10.000,- verdient voor de goede doelen. Binnenkort volgen de definitieve bedragen.

*** Van de NTFU hebben we onze derde ster gekregen. Dat is het hoogste aantal sterren die een rit kan halen. Het laat zien dat we de organisatie nu goed onder de knie hebben. Volgend jaar neemt u dus deel aan één van de beste toertochten in Nederland! *** 

Bedankt ook voor alle reacties die we via mail en facebook van u kregen. We horen graag of u tevreden was en waar we volgend jaar nog kunnen verbeteren.

Wij hebben al enorm veel zin in het organiseren van nummer 5. Ieder jaar staat de Gelre Fietstocht garant voor iets nieuws en bijzonders dat gaan we voor onze 5e natuurlijk zeker doen! Met de hulp van vele vrijwilligers, Unicef en met medewerking van de plaatselijke fietsclubs moet dat zeker gaan lukken.

We werken aan een korte video en een foto serie over de fietstocht. Op facebook kunt u al selectie van de foto's zien. Binnenkort komen daar nog meer bij.