Fietstocht 2015

U bevindt zich hier: Home | Apeldoorn | Over Gelre Apeldoorn | Fietstocht 2015

Fietstocht 2015

De 5e Gelre Fietstocht komt er aan. Onze tochten worden gewaardeerd met de hoogste score van NTFU ***. Op 5 september 2015 is het zover. Fietst u ook mee langs de mooiste plekjes rondom Apeldoorn?

Gelre ziekenhuizen fietstochtIeder jaar staat de Gelre Fietstocht garant voor iets nieuws en bijzonders. Dankzij de hulp van vele vrijwilligers, Unicef en met medewerking van de plaatselijke fietsclubs is het een bijzonder evenement waar veel mensen plezier aan beleven.

Routes

U bepaalt zelf het tempo tijdens de route. Zowel MTB’ers, als racers en recreanten kunnen hun hart ophalen met de volgende afstanden:

- 35 km (MTB)
- 70 km (MTB GPS tocht ) 
- 40 km (gezinstocht | recreatief) 
- 60 km  (recreatief | racefiets) 
- 100 km (recreatief + | racefiets) 

 

Fietsen voor Unicef

Fietsen is gezond en dat willen we als Gelre ziekenhuizen graag stimuleren. Maar deze fietstocht is ook voor Unicef. In 2014 brachten we meer dan € 10.000,- bij elkaar voor unicef, kids college en een ziekenhuis in Afrika. Dit jaar hopen we op nog meer deelnemers en daardoor een nog grotere opbrengst. Helpt u mee?

gezondheidsmarktGelre Gezondheidsmarkt

Bezoek ook eens de Gelre Gezondheidsmarkt. Hier kunt u uw bloeddruk, bloedsuiker of cholesterol laten controleren. Ook zijn er fysiotherapeuten aanwezig die u advies kunnen geven. Met de diëtisten kunt u uw ideale gewicht en voedingspatroon bespreken. Gelre wil bijdragen aan een gezonde levenswijze. Kom in beweging en fiets mee?

 

Inschrijven?

Fietstocht uitrusten met gratis broodje en soepDe Gelre Fietstocht gebruikt van Scan & Go. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- voor leden van de NFTU. Niet-leden betalen € 5,-. Door deelname heeft u niet alleen een leuke dag, maar steunt u bovendien ook Unicef.

 

Voorinschrijven kan via deze website.