5 september: Gelre Fietstocht 2015

U bevindt zich hier: Home | Apeldoorn | Over Gelre Apeldoorn | 5 september: Gelre Fietstocht 2015

5 september: Gelre Fietstocht 2015

De 5e Gelre Fietstocht komt er aan. Onze tochten worden gewaardeerd met de hoogste score van NTFU ***. Op 5 september 2015 is het zover. Fietst u ook mee langs de mooiste plekjes rondom Apeldoorn?

 

Ieder jaar staat de Gelre Fietstocht garant voor iets nieuws en bijzonders. Dankzij de hulp van vele vrijwilligers, Unicef en met medewerking van de plaatselijke fietsclubs is het een bijzonder evenement waaraan veel mensen plezier beleven.

via deze knop direct naar inschrijven  

 

Lees de extra nieuwsbrief met de laatste informatie over de tocht en de verplaatsing van enkele activiteiten naar de parkeerkelder.

 

Routes

U bepaalt zelf uw tempo tijdens de route. Zowel MTB’ers, als racers en recreanten kunnen hun hart ophalen met de volgende afstanden:

- 35 km (MTB)
- 70 km (MTB GPS tocht ) 
- 40 km (gezinstocht | recreatief) 
- 60 km  (recreatief | racefiets) 
- 100 km (recreatief + | racefiets) 

 

Fietsen voor Unicef

Fietsen is gezond en dat willen we als Gelre ziekenhuizen graag stimuleren. Maar deze fietstocht is ook voor Unicef.

In 2014 brachten we meer dan € 10.000,- bij elkaar voor unicef, kids college en een ziekenhuis in Afrika. Dit jaar hopen we op nog meer deelnemers en daardoor een nog grotere opbrengst. Helpt u mee?

 

Gelre Gezondheidsmarkt

Bezoek ook eens de Gelre Gezondheidsmarkt. Hier kunt u uw bloeddruk, bloedsuiker of cholesterol laten controleren. Ook zijn er fysiotherapeuten aanwezig die u advies kunnen geven. Met de diëtisten kunt u uw ideale gewicht en voedingspatroon bespreken. Gelre wil bijdragen aan een gezonde levenswijze. Kom in beweging en fiets mee?

gezondheidsmarkt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven?

De Gelre Fietstocht gebruikt van Scan & Go. Het inschrijfgeld is € 4,- voor leden van de NFTU. Niet-leden betalen € 5,-. Door deelname heeft u niet alleen een leuke dag, maar steunt u bovendien ook Unicef!

Voorinschrijven kan via deze website.

Fietstocht uitrusten met gratis broodje en soep