Fietstocht 2014

U bevindt zich hier: Home | Apeldoorn | Over Gelre Apeldoorn | Fietstocht 2014

Fietstocht 2014

De Gelre Fietstocht komt er aan. Op 6 september 2014 is het weer zover. Fietst u ook mee langs de mooiste plekjes rondom Apeldoorn?

Ieder jaar staat de Gelre Fietstocht garant voor iets nieuws en bijzonders. Vorig jaar voerde de tocht bijvoorbeeld over een militair oefenterrein. Dankzij de hulp van vele vrijwilligers, Unicef en met medewerking van de plaatselijke fietsclubs is het een bijzonder evenement waar veel mensen plezier aan beleven. 

Bekijk hier de video en/of foto van 2013

Win een mooie fiets

 Plaats uw bericht op onze Facebook en win een mooie fiets!

Routes

U bepaalt zelf het tempo tijdens de route. Zowel MTB’ers, als racers en recreanten kunnen hun hart ophalen met de volgende afstanden:

  • 35 km (MTB)
  • 70 km (MTB)  NIEUW!
  • 40 km
  • 60 km
  • 100 km

Fietsen voor Unicef

Fietsen is gezond en dat willen we als Gelre ziekenhuizen graag stimuleren. Maar deze fietstocht is ook voor Unicef. In 2013 fietsten bijna 1.500 deelnemers € 6.363,63 bij elkaar. Dit jaar hopen we op nog meer deelnemers en daardoor een nog grotere opbrengst.

Gelre Gezondheidsmarkt

Bezoek ook eens de Gelre Gezondheidsmarkt. Hier kunt u uw bloeddruk, bloedsuiker of cholesterol laten controleren. Ook zijn er fysiotherapeuten aanwezig die u advies kunnen geven. Met de diëtisten kunt u uw ideale gewicht en voedingspatroon bespreken.

Bent u boven de 35 jaar? Dan kan het extra verstandig zijn om een sportmedisch onderzoek te ondergaan. De sportartsen van SMA Oost Nederland hebben zich gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van blessures en andere sportgerelateerde problemen. Een sportarts (M. Naeff) is op 6 september aanwezig in Gelre ziekenhuizen Apeldoorn (op de gezondheidsmarkt) om uw vragen te beantwoorden.

Kijk voor meer informatie op www.smaoostnederland.nl

Inschrijven?

De Gelre Fietstocht gebruikt van Scan & Go. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- voor leden van de NFTU. Niet-leden betalen € 5,-. Door deelname heeft u niet alleen een leuke dag, maar steunt u bovendien ook Unicef. 

Voorinschrijven kan via deze website.

 

Inschrijven fietstocht